Pompen

Utiliteit

Onze expertise in de utiliteit

Aardwarmte is een efficiënte en milieuvriendelijke bron voor verwarming en koeling van woningen en gebouwen. De gebruiker van het pand bespaart op energie én vermindert de CO-2 uitstoot. Overweegt u een KWO-systeem te installeren bij de nieuwbouw of renovatie van een bedrijfspand, woningbouw, winkelcentrum of schoolgebouw? Verholt is specialist in ondergrondse installatie van KWO-bronsystemen, de energiecentrale die de warmte en koude opwekt. Het bronsysteem haalt de energie uit de bodem omhoog en transporteert deze naar de wisselaar. We nemen niet alleen het ontwerp en de realisatie voor onze rekening, we leveren een compleet kwalitatief systeem met duurzame materialen én zorgen na plaatsen en inbedrijfsstelling voor service en onderhoud.

Installatie
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het ontwerp van een KWO-systeem. Dit hangt onder andere af van de bodem en gebouwinstallaties en de wensen van de eindgebruiker. Bij Verholt bent u verzekerd van het beste advies voor uw situatie, een energiezuinige installatie en een topkwaliteit aan materialen. Het bodemsysteem fabriceren we in de werkplaats, waar we ook de besturing van de pomp en de overdrukklep voorprogrammeren. Onze monteurs installeren de primaire installatie op locatie en zorgen voor de inbedrijfstelling.

Onderhoud en service
Het optimaal functioneren van een KWO-systeem is zo ontwikkeld dat het probleemloos jarenlang meegaat. Voor het optimaal functioneren, een lange levensduur en maximaal rendement is het belangrijk om regelmatig te monitoren en preventief onderhoud te verrichten. Verholt heeft jarenlange ervaring en kennis in het installeren en onderhouden en biedt preventieve onderhoudscontracten aan. Tijdens het onderhoud voeren wij een uitvoerige functiecontrole en opbrengstmetingen uit. Ook revisie is preventief om toekomstige storingen te voorkomen. Wij zijn ook uw partner voor correctief onderhoud. Is een storing geconstateerd? Dan komen wij 24/7 op locatie.

Part of the Rensa Family