Pompen

Tuin-, park- en sportterreinberegening

Onze expertise in tuin-, park- en sportterreinberegening

Grote tuinen, parken en sportvelden zijn erg droogtegevoelig. Voor beregeningsinstallaties is dan ook watervoorziening met hoge capaciteit gewenst. Ook wilt u verzekerd zijn van een optimaal werkende installatie en heeft u te maken met wateropslag en een bluswatervoorziening. Verholt is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk bronpompen en pompsystemen. Van het uitbesteden van het ontwerp, de levering en installatie tot en met het onderhoud. Wilt u weten welke mogelijkheden er in uw situatie zijn voor ontijzering en welke specifieke pomp en materialen u het best kun toepassen? Wij adviseren u graag.

Service en onderhoud
Onze eigen service- en onderhoudsdienst kan preventief onderhoud uitvoeren waarmee u de kwaliteit en levensduur van uw installatie verhoogt. In de winter is het belangrijk de installatie te beschermen tegen vorst om mogelijke schade te voorkomen. Verholt kan de buitenbedrijfstelling van de installatie voor de winter en de opstart voor de zomer voor u verzorgen.  Ook realiseren wij uitbreiding van beregeningsinstallaties op bestaande pompunits en op het besturingssysteem.
Bij goede producten hoort ook een goede service. Dat spreekt bij Verholt voor zich. Zijn er onverwacht problemen? Dan zorgen wij altijd voor een ervaren monteur en een snelle en goede afhandeling.

Part of the Rensa Family