Pompen

Over ons

Verholt Pompen

Bijdragen aan uw succes en continuïteit is onze missie als toonaangevend leverancier, (kennis)partner en dienstverlener. Hoe wij dat doen? Door een duurzame toepassing van brede innovatieve totaaloplossingen voor (koud)waterpompen en door het leveren van optimale beschikbaarheid van gekalibreerde meetinstrumenten. Verholt is een nuchter en pragmatisch Achterhoeks bedrijf dat in 1973 is opgericht door Jos Verholt. Het leveren van kwaliteit en service betaalt zich uit. Van de verkoop van gaskachelonderdelen groeiden we door tot een vooraanstaande, dynamische en innovatieve specialist in pompen en meetinstrumenten. Een bedrijf dat de best mogelijke klantoplossing biedt door onze sterk ondersteunende nazorg en service.   

Synergievoordeel
Bij Verholt profiteert u van de voordelen van een kleine organisatie. Een nuchter, klantgericht en compact team met korte lijnen en persoonlijk contact. Vanwege onze ambitie, groei en streven naar kwaliteit maken we sinds 2016 onderdeel uit van de Rensa Family Company. Door samensmelting van kennis kunnen we gebruikmaken van de expertise en producten en diensten van de groep. Dat vergroot niet alleen onze kennis, we leveren een totaaloplossing en brengen u op voorsprong met onze innovatiekracht. Doordat wij voor backoffice gebruikmaken van de Groep kunnen we ons bovendien volledig focussen op onze klanten en efficiënt werken.

Part of the Rensa Family
RENSA is als specialist in verwarming in ventilatie al 65 jaar een begrip in de branche. Onder de vlag van de RENSA Groep sloten de afgelopen jaren diverse hoogwaardige, internationale, specialistische (familie)bedrijven in de installatiesector aan bij de familie. RENSA Family levert producten, diensten en kennis voor installaties in de industrie en de bebouwde omgeving. Wij zijn gericht op langdurige relaties met klanten, leveranciers, medewerkers, aandeelhouders en andere belanghebbenden. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en een informele sfeer, samenwerking tussen afdelingen en disciplines om uw behoefte of vraagstuk optimaal op te lossen.

Duurzaamheid 
Ons streven naar duurzaamheid is verankerd binnen onze organisatie. We streven naar goed werkgeverschap en voelen ons vanuit onze waarden van een familiebedrijf verantwoordelijk voor onze medewerkers. Wij zijn innovatief en zoeken continu naar kwalitatieve duurzame oplossingen. Dit uit zich in het inzetten van onze vakkennis voor optimale klantoplossingen, een breed pakket aan producten en een goede nazorg. Duurzaam ondernemen sluit aan bij onze langetermijnvisie. We willen bijdragen aan de continuïteit van onze relaties, gaan bewust om met de gevolgen van onze activiteiten voor het milieu en de omgeving, zijn maatschappelijk betrokken bij onze regio en stimuleren duurzame producten in ons assortiment.

Part of the Rensa Family