Menu

Vacature: Werkvoorbereider / Planner pompinstallaties (fulltime)

Afbeelding: Verholt - nieuwe collega

Heb jij een passie voor techniek en hebben installaties geen geheimen voor je? Voor onze afdeling Pompinstallaties en Compressoren zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Werkvoorbereider / Planner pompinstallaties
Fulltime (40 uur per week)

 
Hoe ziet de afdeling eruit?
De afdeling beschikt over uitgebreide voorraad pompen voor de industriële en agrarische sector.  Vanuit de specialistische kennis over pompen en compressoren wordt service verleend, worden klanten geadviseerd en projecten gerealiseerd.

De afdeling beschikt over een eigen reparatiedienst, waardoor in de werkplaats of bij klanten ter plaatse, reparaties of revisies uitgevoerd kunnen worden. De monteurs installeren zelf de installaties bij de klant.

Wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider / Planner ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten. Tevens draag je zorg voor het inplannen van monteurs op projecten en onderhoud.
Je bent de spin in het web om opdrachten rendabel te maken. Daarom werk je nauw samen met de Service-coördinator, Calculator, Monteurs en collega’s van Nacalculatie. Verreweg het meeste werk gebeurt vanachter je bureau, waarbij klantcontact, bouwtekeningen, de opdracht en het bestek de basis voor je werkzaamheden zijn. Je controleert bij binnenkomst het tekenwerk, plant het werk in, besteedt het eventueel uit aan derden en zorgt ervoor dat je tijdig over de materialen beschikt. Je verwerkt vervolgens alle zaken in een geautomatiseerd systeem(Handsoft installatiesoftware) .

Wat maakt jou een goede kandidaat?
Je bent goed in organiseren en hebt daarbij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat zeer precies en nauwkeurig te werk en weet altijd het overzicht te behouden. Verder beschik je over: 
-    Afgeronde, MBO-opleiding Installatietechniek niveau 4;
-    Minimaal 3 jaar werkervaring als Projectleider, Calculator, Planner of Werkvoorbereider Installaties;
-    Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Duitse (pre) taal in woord en geschrift;
-    Uitstekende administratieve vaardigheden;
-    Woonachtig in de regio Achterhoek – Gelderland.

Indien je als Monteur (minimaal niveau 3) de ambitie hebt om naar deze functie door te groeien en om een MIT opleiding op niveau 4 te volgen, nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren. De opleiding zal door de werkgever worden betaald.

Een assessment behoort tot de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij jou?
Verholt heeft je echt iets te bieden. Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatie en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. Dat alles doen wij op een open en verrassende manier volg energie. 

Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder: 
- Volop mogelijkheden om te leren en te groeien, ontwikkeling staat binnen Verholt centraal;
- Een goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
- 25 vakantiedagen + 12 verlofdagen; 
- Goede pensioenregeling;
- Een gezellige personeelsvereniging.

Belangstelling:
Stuur je sollicitatie naar mvandamme@verholt.nl. Binnen 2-3 weken ontvang je van ons nader bericht. 

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco van Damme, Commercieel Directeur, telefoonnummer 06 – 53 88 96 95.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.