Meetinstrumenten

Over ons

Verholt Meetinstrumenten

Missie
Verholt ontzorgt haar klanten door kalibratie-service op maat te bieden. Het bedrijf levert haar klanten een optimale beschikbaarheid van (hoogwaardige) meetapparatuur met bijhorende instandhouding door deskundige, betaalbare en snelle kalibratie.

Visie
Beschikbaarheid van meetinstrumenten is voor onze klanten van het hoogste belang. Verholt wil haar klanten meetapparatuur bieden met de beste beschikbaarheid, waarbij stilstanden bij de klant door het ontbreken van meetapparatuur tot het absolute minimum worden beperkt.

Strategie
Groeien door het assortiment aan te passen aan de lange termijn ontwikkelingen ‘’Nederland van het gas af” (verdiepen en verbreden obv alternatieven op gas).

Onze dienstverlening optimaliseren naar een uniek, onnavolgbaar niveau. Dit doen we door synergie te zoeken met de Rensa Family Company. O.a. op logistiek gebied en op het gebied van nieuwe diensten met gebruikmaking van de beschikbare technologie (softwareoplossingen)

Uitbouwen van het huidige klantenbestand in de installatiebranche en tegelijk opbouwen van een nieuw klantbestand in nieuwe klantensegmenten gebruikmakend van de ontwikkelingen in de wetgeving.

Hoe wij u verder kunnen helpen?

Zoekt u naar een partner waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Een partner die u ontzorgt bij het kalibreren van uw meetinstrument? Wachttijden tot het minimum beperkt met uitgekiende logistieke oplossingen. Dan bent u bij Verholt op het juiste adres!

Part of the Rensa Family