Coronavirus

Coronavirus: maatregelen Verholt

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, fabrikanten en medewerkers zijn voor Verholt topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en hebben naar aanleiding van de recente ontwikkelingen de nodige maatregelen genomen. Wél kunnen wij u 'gewoon’ van dienst zijn zoals u dat van ons gewend bent.

Bestellen blijft mogelijk en leveringen gaan door. Ook de kalibratie van uw meetinstumenten blijft gewoon mogelijk.

Medewerkers van Verholt zullen tot en met 6 april geen klanten bezoeken en onze kantoor is in die periode niet toegankelijk voor bezoekers. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis en daarom zijn wij digitaal en telefonisch bereikbaar. Zo blijven wij 'gewoon’ ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bedanken u voor uw begrip!

Part of the Rensa Family