Installatie Vakbeurs Hardenberg van 10 t/m 12 september

Installatiecafé geopend van 10 t/m 12 september

Tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg is ons installatiecafé weer geopend. Onder het genot van een lekker tapbiertje praten we graag met je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de CO-certificering voor installateurs. Ben jij al  klaar voor 2020? Verholt biedt tal van diensten om je te ontzorgen bij het kalibreren van meetinstrumenten.

Verholt deelt het café met drie van haar zusterbedrijven; Rensa, GévierDales en Gafco. Vanaf 10 september ben je van harte welkom om het glas met ons te heffen in het Rensa Family installatiecafé in hal 4.

Klik hier om je gratis e-tickets aan te vragen.

Nieuwsartikel Content Layout Test

Morbi ut malesuada orci, convallis convallis odio. Quisque sit amet diam vel orci lacinia sollicitudin ut sit amet augue. In porttitor turpis at augue euismod, ut tincidunt dolor consectetur. Morbi sit amet placerat libero. Mauris eu nisi quis ex gravida porttitor at eget quam.

Subkopje

Mauris id purus in sem hendrerit maximus. Maecenas molestie, urna id feugiat ornare, urna elit eleifend ante, a sollicitudin augue arcu at sem. Morbi nec quam ut est molestie fringilla at vitae magna. Morbi nec ante sodales, interdum turpis vel, tempus elit.

Aliquam accumsan sapien ac nisi placerat posuere. Fusce magna quam, viverra suscipit urna semper, placerat sagittis nisi. Pellentesque at condimentum dui. In hac habitasse platea dictumst. Morbi nec quam ut est molestie fringilla at vitae magna. Morbi nec ante sodales, interdum turpis vel, tempus elit.

Part of the Rensa Family